Elena Cosau

Elena Cosau

marți, 19 ianuarie 2010

Culoarea vedeta a sezonului

Parerea mea de simplu cetatean este ca omul cat traieste invata asa ca niciodata in acest blog nu o sa dau anumite informatii ca "batute in cuie". Este doar parerea mea despre ceea ce vad si ce aud in jur.
Asa ca in categoria culorilor care se poarta... parerile sunt cam impartite cel putin din ceea ce am citit eu.
De exemplu turquoise-ul e la mare cautare, la fel toate derivatele de albastru de la albastrul cerului, la cel al marii sau albastrul petrol.
http://www.kudika.ro/articol/moda/7729/Ce-culori-se-poarta-in-2010.html

http://www.envy.ro/stiri/Ce-culori-se-poarta-in-2010-663

http://www.garbo.ro/articol/Frumusete/2881/Turcoazul-culoarea-ravisanta-care-se-poarta-in-2010.html

Si rosul si culorile pastelate afirma unii.
http://www.elady.ro/articole/Moda/Moda-2010.html

Galbenul, violetul sau rosul intens.
http://www.femei-frumoase.ro/index.php/moda-primavara-vara-2010/4666-ce-culori-se-poarta-in-sezonul-moda-primavara-vara-2010

In concluzie sa zic asa cei mai multi sustin turquoise-ul. Cam asta e si parerea mea, e cel mai actual.
Insa dupa cum am vazut si la Globul de aur (de ce sa nu recunoastem, artistii sunt cei care aduc sau sustin noile tendinte) culorile utilizate au fost la polii opusi. Ori culori sterse, usor pastelate, ori rosu intens, alb, albastru petrol, sau negru cu care cei mai multi considera ca nu dau gres.

luni, 18 ianuarie 2010

Tinute turquoise

Pentru ca ieri am vorbit de turquoise, si pentru ca deja facem noile achizitii in gerderoba sa vedem ce putem gasi.


Din categoria adaugam (ce putem achizitiona)
  • Incepand cu cele mai elegante rochite, din materiale fine, sau bluzele tricotate calduroase si in acelasi timp commode si moderne turquoise-ul invadeaza piata. Gasiti astfel de produse pe http://www-starshiners-ro/. Deasemeni pe http://www.shopaholic.ro/2009/04/turquoise-is-new-black.html gasim de la pantaloni si sacouri la rochite simple sau in carouri. NICHI CRISTINA NICHITA a urmarit acest nou trend si a prezintat "o colectie turquoise unitara pe segmentul casual, cu elemente de influenta si pe segmentul business" inca din primavara lui 2009 cand intra in forta aceasta culoare pe podiumuri.


  • Daca va intereseaza bijuteriile, cele de argint sau aur dau cel mai bine cu turquoise-ul. Luxul si rafinamentul sunt cuvintele care o sa va caracterizeze tinuta daca faceti asemeni alegeri.



  • Pentru a gasi genti turquoise, sau genti care combina nuantele vedeta printre care si albul intrati pe http://www.suntfata.info/

duminică, 17 ianuarie 2010

Turquoise-ul




Am inceput un nou an si vreau sa-l incep si in mediul online tot cu dreptul. In aceasta categorie ne vom intalni cu tot ceea ce auzim ca e mereu "la moda".


Si pentru ca peste tot gasim turquoise incepem cu aceasta culoare. Multi spun ca e inspirata de cer si apa. Deasemeni are nuante atat calde cat si reci. Se combina usor si astfel aduce un strop de emotie culorilor neutre si marourilor. Este nuanta care completeaza rosul si rozul si care da viata nuantelor de verde. Iar cu albastrul inchis ofera un look maritim clasic.


Din motivele enuntate mai sus probabil aceasta culoare este cunoscuta de noi ca trecerea de la verde la albastru si invers.


Astfel gasim in tendinte culoarea pentru 2010 atat in tinute cat si in bijuterii si machiaj. Ba chiar accesorii, pornind de la cizme de tip UGG, la manusi sau genti si in cele mai multe cazuri esarfe din toata paleta de nuante turquoise.