Elena Cosau

Elena Cosau

marți, 11 mai 2010

fusta cu talia inalta...

O mare dilema... 

Fie ca e scurta, fie conica, fie cu volane, fie lunga, fusta cu talie inalta se poarta in acest sezon. Insa mare atentie cine o poarta, unde si cel mai important pe cine avantajeaza. Da  am vazut-o si in club insa la o fata mica de statura putin grasuta si cu picioarele groase...iar fusta era conica si ei ii venea deasupra genunchilor. Tin sa va anunt ca asta face parte din categoria ASA NU!!

Intradevar aceasta fusta este deosebita daca stim cum sa o combinam. Am sa dau mai departe cateva exemple de ASA DA!! 

In primul rand maieurile sau tricourile simple, pun foarte bine in evidenta o astfel de fusta, scurta sau lunga, sau 3/4 cu volanase. In general ar fi bine sa evitati centura sau cureaua pentru astfel de modele mai ales daca vorbim de voal, matase sau alte astfel de materiale.

O combinatie la fel de reusita este camasa din denim, subtire neaparat, cu maneca 3/4.

De altfel si bluzele cu un umar dezgolit arata foarte bine cu o astfel de fusta. Numai ca daca alegem fusta cu volum, avem grija ca  bluza sa nu fie la fel de voluminoasa pe maneca acoperita.

Pentru siluetele mai plinute fusta cu volum avantajeaza, dar trebuie avut grija la lungime si neaparat nu volum exagerat. Sa treaca foarte putin sub linia genunchilor si neaparat tocuri . Daca ne ferim de tocuri ideala ar fi o fusta lunga, apropiata de linia corpului, asta insa nu inseamna mulata, iar in partea de jos sa avem  mai mult volum.

Pentru fetele inalte cel mai bine e daca optam pentru fusta lunga sa fie cu talie joasa mai ales daca are si volane, iar daca nu, alegem varianta rochita lunga cu centura in talie sau pe solduri.

De asemeni pentru birou fosta conica, cu o camasa este o buna varianta la care in functie de modelul fustei putem opta si pentru o centura lata.

In varianta pentru club cele mai potrivite cred ca sunt fustele scurte, cu volanase, in culori tari.