Elena Cosau

Elena Cosau

joi, 19 august 2010

GEANTA

Facem ce facem si noi fetele ajungem sa dicutam despre haine de firma. Insa bine spunea Gina Pistol zilele trecute intr-un interviu "sunt de parere ca eu port haina.."
Apropo de aceasta afirmatie si eu sunt total deacord insa cel mai important este ca ceea ce porti sa ti se potriveasca.
Intr-un numar foarte mare cei care isi dau de obicei "bine"(din punctul meu de vedere) cu parerea despre moda sustin ca o tinuta simpla este intotdeauna salvata de un accesoriu pe masura, care sa reprezinta pata de culoare, sau un articol foarte rafinat, de foarte buna calitate.
De obicei cele care salveaza tinute, sau care efectiv le pun foarte bine si frumos in evidenta sunt accesoriile ca... pantofi, genti, palarii, ceasuri sau alte bijuterii, haine de blana si lista poate continua.
Astazi m-am oprit asupra gentilor care dupa parerea mea ar trebui sa fie foarte bine alese si tin sa specific, nu vorbim de geanta de 7000 de euro pe care toate si-au achizitionat-o mai originala sau mai putin originala.
Cum de mult timp nu mai asortam nimic in tinuta o ganta colorata si bine aleasa este cu adevarat pata de culoare. Va prezint aici cateva variante care sunt sigura ca se gasesc si la noi in comert. E posibil sa fie vorba de genti mai scumpe dar credeti-ma ca se gasesc modele asemanatoare si in magazinele de la noi. Sunt genti foarte potrivite pentru sezonul toamna iarna 2010-2011. Iar cuvantul care le caracterizeaza foarte bine cred ca este "colorat", majoritatea sunt dintre cele mai clasice ca forma, dar foarte interesante.