Elena Cosau

Elena Cosau

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Tot din categoria catifea

Sper sa va placa si optiunea mea. Ce e drept este vorba despre un casting la o emisiune cu si despre shopping. Sincer nu stiu daca am voie sa dau nume si din acest motiv nu o fac.
Da imi place foarte mult catifeaua, mai ales acea catifea elastica. Este materialul care pune foarte bine in evidenta corpul. In plus aceasta rochita este foarte feminina si funda din zona bustului suplineste cu brio bijuteriile. Si da se poarta in continuare catifeaua, se poarta in continuare rosul si negrul te salveaza in orice situatie.

duminică, 24 ianuarie 2010

Catifeaua

Un material atat de sofisticat si delicat cum este catifeaua am putea zice ca s-a purtat dintotdeauna. Daca in sezoanele trecute a fost in tendinte atat la barbati cat si la femei inca rezista si in noul sezon din 2010.
Designerii celebri folosesc materialul in cele mai diferite combinatii. De retinut e insa ca cel mai bine arata o tinuta care are un singur element de catifea. Astfel intalnim catifeaua la pardesie, sacouri, fuste, rochii, pantaloni stramti sau chiar bijuterii.
Trebuie stiut ca cel mai indicat e sa renuntam la raiat in favoarea catifelei. Deasemeni o buna alegere ar fi carourile si catifeaua pentru un look britanic. Sau pentru o tinuta casual sa imbracam rochii lejere de catifea, "feminitate garantata", ori blugi si sacouri barbatesti, dar de catifea.
In ceea ce ma priveste insa aleg materialul cel mai feminin pentru rochii mulate pe corp, emana o eleganta deosebita.
Iata dovada in aceste tinute Giorgio Armani, Louis Vuitton, Azzedine Alaia. Sunt doar cateva dintre preferatele mele.