Elena Cosau

Elena Cosau

sâmbătă, 22 mai 2010

Fusta... 2

Din categoria asa NU, incercati sa evitati astfel de combinatii:


Si iata diverse modele care merita incercate:









fusta...

Aceeasi fusta cu talie inalta

Iata cateva combinatii reusite cu acest gen de fustite:






Make-up

Deoarece tuturor ne place mai mult sau mai putin sa folosim diferite tipuri de machiaj, deoarece si barbatii au inceput sa vorbeasca despre asta, ( http://www.cabral.ro/pentru-copii/ninja ), normal ca vorbim si noi. 

Dar nu facem un manifest, doar discutam. 

Din punctul meu de vedere specialistii din fiecare domeniu au ajuns specialisti pentru ca noi avem ce invata de la ei. Asadar adevaratii specialistii in machiaj, de exemplu, ne recomanda NU un machiaj strident, NU lipsa totala a unui make-up potrivit ci recomanda o imagine placuta, potrivita varstei, caracterului, ocaziei si lista poate continua.

Ma gandesc in felul urmator si pot sa zic ca e pe verificate:D  Inca din adolescenta este foarte important sa ne ingrijim tenul:

  • Acest lucru presupune in primul rand o alimentatie sanatoasa, fara tigari, alcool, grasimi, prajeli, maioneza, paine alba, dulciuri cumparate, zahar alb si multe altele. As fi tentata sa scriu aici si fara cafea, dar o sa revin asupra subiectului "cafeaua", deoarece consider ca face parte din alta categorie. 
  • Miscarea este factorul numarul doi la fel de important. Nu aveti timp?? nu-i nimic incercati trucuri de genul: mergeti pe jos de la scoala acasa, urcati pe scari, uitati de lift macar de 3 sau 4 ori pe zi, dansati daca va place sa afceti asta cand ascultati muzica chiar si acasa.
  • Beti macar 2 litri de lichide pe zi. Nu uitati de fructe, fructe uscate, legume, lactate.
  • Iar odihna, are si ea rolul ei suficient de important.

Deja putem spune ca primii pasi au fost facuti spre un ten sanatos. Iar pentru ca traim in conditiile actuale de poluare neaparat ingrijirea proprie nu trebuie sa lipseasca, Adica folosim produse usoare, pe baza de apa termala pentru:

  • Demachiere macar de doua ori pe zi.
  • Tonic, dupa fiecare demachiere.
  • Crema hidratanta specifica tipului de ten seara si dimineata.
  • Balsamul hidratant de buze, sa nu uitam ca si ele trebuie hidratate.
  • Pulverizarea cu apa termala, poate inlocui cu succes procedeul de seara daca pe timpul zilei nu ati obosit tenul cu diferite produse de make-up.
  • Zona din jurul ochilor e deasemeni importanta, daca nu folosim feliile de castravete, foarte recomandate de altfel, gasim in comert diferite geluri calmante pe care e bine sa le incercam, folosite cam odata pe zi, poate odata la 2 zile.
  • Mastile pentru un ten tanar trebuie folosite cam odata, maxim de 2 ori pe saptamana.

Toate acestea fiind respectate, depinde de fiecare cu cata rigurozitate, pot spune ca te trezesti dimineata fresh si frumoasa si naturala, dar mai ales ingrijita si te poti uita in ochii iubitului, fara sa fugi la baie sa te aranjezi. Cine spunea ca nu exista femeii urate, stia ce spune si cred ca la tot acest ritual se referea la faptul ca ele sunt frumoase si se fac apreciate si placute prin grija pe care si-o aloca de copile pana tarziu inaintate in varsta fiind.

Insa ca sa aflam sfatul specialistilor de care vorbeam mai sus, in materie de machiaj, ce se poarta si ce nu recomanda pentru aceasta perioada aduc la cunostinta  mai departe ce mi se pare si mie interesant:  http://www.divahair.ro/advertorial/expozitie_coafura_si_machiaj:_hair__si__makeup_fest__?utm_source=newsletter_divahair&utm_medium=email&utm_campaign=from_divahair

E o invitatie de fapt la care nu aveti ce pierde daca ii dati curs.