Elena Cosau

Elena Cosau

vineri, 6 august 2010

Aspectul natural al parului...

Natural nu inseamna neaparat nevopsit, inseamna in primul rand un par sanatos cu un aspect deosebit. Din categoria asa da asa nu.. minunati-va de ceea ce inseamna ASA NU...
Sunt sigura ca ati vazut si mai multe decat atat, din pacate.



Renuntati la mese!!!! Pentru ce le folositi, sau de ce??? Nimic mai fals nu s-a invetnat dupa parerea mea. Si daca insistati sa aveti parul lung folositi mesele asa cum trebuie, cele din par natural si corect puse. Si nu uitati si ele trebuie ingrijite.
Alegeti culoarea, tunsoarea si aranjatul care va avantajeaza in functie de cat de des este parul si ce forma are fata!!!
In plus mare atentie la culoare degeaba straluceste parul daca arata mai fals ca a unei pausi barbi. Incercati sa uniformizati culoarea!!!
Piepatanati parul, aranjati-l, uitati-va in oglinda inainte de a iesi din casa.


Si din categoria ASA DA clar se poate, trebuie doar sa acordam putina atentie parului, sa-l intretinem, sa-l hidratam, sa tundem atunci cand e cazul. Decat un par lung, lipsit de stralucire, fara nici o forma, mai bine unul scurt, cu un aspect ingrijit si care "intenereste" (p.s. profita de acest truc.... tunde si adopta culori deschise).










Foarte simplu putem face ca parul sa ajunga cret, ondulat si sa aiba acelasi aspect sanatos.




O metoda foarte sanatoasa... care nu necesita produse de fixare, spuma sau nici macar bigudiuri, placa, ondulator este cea cu ziare. :D Trebuie doar sa usuci parul daca este proaspat spalat. Sau daca este uscat sa il umezesti putin cu apa simpla la varfuri. La parul sanatos garantat functioneaza metoda cu ziare (sau "moate" cum foloseau mamele sau bunicile noastre) si dupa doua ore. Iata exemplul:





In cazul acesta de fixare suvita cu suvita, parul ramane la fel de sanatos daca folosim samponul adecvat de cate ori e necesar, adica pana parul ramane curat si masca hidratanta din abundenta.




Iata cateva exemple si de par scurt, cu aspect natural si sanatos. O sa observati cu siguranta ca parul scurt si culorile deschise intineresc mult ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu