Elena Cosau

Elena Cosau

duminică, 8 august 2010

"....."



Scriu ca sa scriu... ar zice unii...
Scriu ca asa simt sa o fac as zice eu. Cand vezi ca preferi sa pastrezi pentru tine anumite trairi, ca te entuziasmezi fara sa ai de ce, doar pentru ca iti doresti sa o faci, SCRII..
Un mare atuu in viata e acela de a avea puterea sa fii mereu vesel. O bucurie mai mare nu exista ca atunci cand vezi ca le faci bine celor din jur. Ca doar simpla ta prezenta le face bine.
Traiesti pentru altii si prin altii si asta iti da o satisfactie aparte.
Dar... pe tine cine te asculta, cu cine ai puterea sa vorbesti astazi, fiecare are cate o problema la care cu siguranta impreuna gasiti solutii. Dar problema ta ai cu cine sa o impartasesti??? Nu vrei decat sa vorbesti cu cineva care are puterea sa te asculte. Sa isi dea seama ca sufletul cel vesel nu mai e vesel...
Pentru ca esti cat se poate de luptator si optimist, pentru ca vrei sa mergi mai departe oricand si oriunde, dar nu oricum... ZAMBESTE... Viata e scurta si trebuie traita la intensitate maxima...
Nu intotdeauna poti sa faci asta, dar uita-te in oglinda zambind si o sa iti dai seama cat de mult bine iti faci tie de data asta.
Si o luam iar de la capat... cunoastem alti oameni... atat de diferiti incat nu ne dam seama ce e bine si ce nu in "relatia" cu ei... Suntem uneori depasiti de situatie, vrem sa o controlam si ne dam seama ca e peste puterile noastre.
Oare cand si cum ii vom intelege cu adevarat pe ce cei din jur??? Ce vor oamenii pe care de fapt iti doresti sa crezi ca ai stii...
Oricum ce e al tau e pus deoparte..asa ca ZAMBESTE.... nu uita sa o faci mereu... Sau asculta muzica buna si danseaza... :)
Te va binedispune mai mult decat te astepti, asta daca ai un suflet, mare, pur, inocent si deschis spre a iubi si a fi iubit ;)
Sau aminteste-ti ca bine era cand erai vesel... ;)





Un comentariu: